HAIRSTYLES

Det här har jag roat mig med denna kväll, denna donna tjatar ju jämt om nya hårfärger så lekte lite med olika frillor. Vissa lyckades jag med ganska bra haha!

27.3.2012

Tre dagar kvar på jobbet, har ett CV att skriva och det som förgyller min vardag just nu är lyckan i LA och framtidsplaner.
Bye

-


21 mars

Jobbade på som vanligt idag, helt okej faktiskt. Kom hem för ett tag sen och det är underbart väder idag verkligen! Hoppas att det håller i sig bara.
Ska vila ett tag och sen blir det att fira syster yster. 20 feta!

HELGEN

Nu i helgen har jag ägnat mig åt födelsedagsfirande och att vila upp mig inför veckan som kommer, det kan behövas! Ska fixa lite med stuff nu innan big brother. Tja.


VOICE

Voice nörd som jag är så var det inte helt fel att vakna till det här när man ligger och har lite småångest att man redan måste gå upp. Helt grymt.

Onsdag

Känns bra att veckan rullar på och redan är det onsdag, har kört på som vanligt idag och äntligen är allt på plats i rummet och min tv är tillbaka!
Saker jag vill just nu;
• Göra något åt mitt hår
• Fylla år
• Få pengar så jag kan sätta planer i verk
Nu ska jag nog göra lite nytta sen DD.
Tja

11 mars

Helgen har varit riktigt bra, fredags fiesta och lördags mello. Idag har jag duschat, sovit och vart en sväng till IKEA med pappa. Jag städar nu och pappa skruvar ihop en ny byrå till mig så efter det så är nog rummet helt klart!

RSS 2.0